Актрисата Маргарет Куали и нейният годеник, музикалният продуцент Джак Антоноф, отпразнуваха сватбата си този уикенд. За церемонията те избраха остров Лонг Бийч в Ню Джърси. Но броят на техните известни гости, които дойдоха на тържеството, направи корекции в живота на острова.  

И така, на тържеството бяха Лана Дел Рей, Чанинг Тейтъм, Зоуи Кравиц, майката на булката Анди Макдауъл, Кара Делевин и Тейлър Суифт.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Taylor Swift Updates (@taylorswift.updates13)

Тейлър Суифт на сватбата

Тейлър Суифт беше със синя дантелена рокля и влезе в местния ресторант, където се празнуваше сватбата, през задната врата. Но въпреки това разгневи местните, Page Six.

Сватбата прекъсна местните състезания по риболов и полицията затвори няколко пътя.

Пристигането на Тейлър Суифт на сватбата на музикалния продуцент с Маргарет Куали доведе до суматоха пред няколко ресторанта, където двойката проведе репетиционната си вечеря и сватбения прием.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Taylor Swift Updates (@swiftiesforeternity)

Тейлър Суифт на сватбата

Докато знаменитостите се забавляваха в нощния клуб на Bird & Betty's, рибарите, присъстващи на годишната покана Beach Haven White Marlin, празнуваха на вътрешния двор на горния етаж.

Един от състезателите сподели, че е възмутен от факта, че полицията блокира няколко улици, а феновете на Тейлър Суифт направиха истинска бъркотия. Така че трябваше да бъде извикана щатската полиция, за да овладее тълпата.

„Те получават такова специално отношение“, каза разгневен местен.

Лонг Бийч беше избран за място за сватбата от младоженеца. Джак прекарва летните си ваканции тук от детството си.

Очевидец каза, че Суифт е била придружена от полицай, когато е напуснала бара около 1 часа сутринта, за да се разходи с Кара Делевин.

Това идва ден след като феновете на Суифт обградиха Black Whale Bar след видео в социалните медии, показващо носителката на Грами да пристига за репетиционната вечеря на булката и младоженеца.

След като новината за нейното присъствие се разпространи из острова, феновете на певицата започнаха да се стичат на острова на тълпи и да обсаждат заведението. Затова местните власти повикаха щатската полиция, за да овладеят тълпата.

В крайна сметка персоналът на ресторанта трябваше да спусне завесите и да затвори вратата.