Филип Киркоров е ударил с букет цветя в лицето мъж от публиката по време на концерт в Казахстан. Случката е запечатана и на видео.

На кадрите се вижда как музикантът слиза от сцената в залата, удря два пъти зрителя с цветята, захвърля букета на сцената и продължава да пее.

 

Забавни коментари в мрежата веднаха заваляха.

„Жалко, че зрителят не е отвърнал на Филип, спектакълът нямаше да бъде незабравим“, „Опасно е да се вземат билети за първия ред“, „Позволява ли си твърде много? ”, пишат те.< >Екатерина Успенская, представител на естрадната звезда с български корени, заяви, че Киркоров е ударил с цветя член на екипа, защото не е допуснал фенове до сцената.

В руските медии бе публикувано и видео от друг инцидент от концерта. В края на изпълнението Киркоров с букет цветя в ръце гони от залата човек от публиката, който си беше купил билети, а фенове се снимаха до него и се опитваха да му връчат букети.

По-рано в Telegram се разпространи видео от най-голямата сцена в узбекската столица - Двореца на народната дружба в Ташкент. Както отбелязват медиите, Киркоров не нацелвал нотите, а според коментарите той се е скарал с руско-узбекската певицата Наргиз, която не е могла да сдържи емоциите си и се изразила нецензурно, след като видяла плаката за концерта му в Узбекистан.