Признанието направи самата изпълнителка в национален ефир.

Певицата Гери-Никол и плеймейтката Жанета Осипова бяха поканени на "невероятна и гнусна вечеря" в шоуто на Николаос Цитиридис. Двете си задаваха провокативни въпроси, а при отказ да отговорят трябваше да опитват "деликатеси" като пишмание с червеи, мас с карамелизирани пуканки, поничка с херинга, течен шоколад с чеснов сос и други.

Плеймейтката Осипова попита Гери кое е най-бруталното нещо, което е правила с мъж, който се е опитвал да я сваля, а тя отговори, че ще бъде много махленско да го каже по телевизията, но все пак изплю камъчето.

"Това лято бях в една дискотека във Варна и един господин дойде и ми каза, че искал да прави някакви неща с мен, а аз му казах: Слушай сега, господине, ако още веднъж ми повториш този репертоар, който ми каза, директно ти отварям главата и просто излизаш от заведението. Той го повтори, защото си мисли, че няма какво да направя, а аз започнах да го удрям с шутове и крушета. След това господинът се обърна и си замина. Общо взето хапна бухалката, аз го предупредих", призна провокативната Гери-Никол.

Водещият остана шокиран и с отворена уста от разказа и заяви: "Няма да се шегувате с Гери-Никол!", а плеймейтката Жанета допълни: "Много обичаме грубости!".

Гери-Никол взе отношение за войната между Украйна и Русия...без дрехи

Жанета Осипова в нива с царевица...полугола СНИМКИ 18+