49-годишната топмодел Хайди Клум излезе след скандала с фалшивата бременност.  Звездата и телевизионна водеща показа чувството си за стил, облечена в цветна вталена рокля, когато пристигна на шоуто America's Got Talent в Пасадена.

Супермоделът, който наскоро предизвика бурна реакция, като симулира бременност на Първи април, се присъедини към други съдии на AGT, за да продължи снимките на 18-ия сезон на шоуто, пише Daily Mail.

Майката на четири деца излезе, демонстрирайки стегната си фигура в черна рокля с дълги ръкави на жълто и червено райе. Звездата привлече вниманието към дългите си крака с две цепки на бедрата от двете страни.

Хайди Клум беше обула черни ботуши с щампован крокодил на ток, които стигаха до коленете й, за да паснат на цветовата схема на роклята.

Звездата държеше голяма черна чанта в дясната си ръка, за да носи няколко неща, които биха й били полезни в натоварения снимачен ден.

Тя допълни ансамбъла си с малки блестящи обеци с кристали. Моделът сложи чифт слънчеви очила с червени рамки, за да създаде стилен блясък и да защити очите си от яркото калифорнийско слънце.

Хайди Клумцял екран
Хайди Клум Снимка: Getty Images
 
Превод: GlasNews