76-годишният американски актьор, бивш културист и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер доста добре си живее. Неотдавна той беше видян да прегръща непозната, а онзи ден беше забелязан да се целува с 41-годишната унгарска актриса Тимеа Палачик по време на разходка с велосипед във Venice Encore в Лос Анджелис.

Този момент бе уловен от папараците, снимките се озоваха в медиите и повдигнаха много въпроси, тъй като Арни има връзка с 48-годишната физиотерапевтка Хедър Милиган повече от 10 години, пише Daily Mail.

Тимеа и Арнолд тренирали заедно в прочутия Gold's Gym и към тях се присъединили приятели за разходка с колело.

Шварценегер носеше синьо пухено яке с нашивка USC, черни шорти, високи чорапи до коляното и черни маратонки. Палачик, която изигра ролята на един от воините амазонки в Wonder Woman от 2017 г., беше облечена изцяло в черно, включително пуловер с деколте Alo, клинове и маратонки. Тя остави косата си пусната и скри лицето си зад слънчеви очила.

Съдейки по Instagram на Палачик, тя има дългогодишно приятелство с Арни, тъй като в профила й има снимки и видеоклипове с актьора и дори снимки, направени в дома му. Според информацията в надписа към един от постовете става ясно, че Тимеа е била на гости в имението на звездата и дори се е запознала с животните му Уиски, Лулу и Шнели.

Не е ясно какви са отношенията между актьорите, особено след като Арнолд се появи публично с Хедър повече от веднъж през последните месеци. Те се забавляваха заедно на Октоберфест в Мюнхен, Германия, през септември, а също така бяха на шопинг в Лондон, където Арни представи книгата си. В същото време мнозина забелязаха, че Хедър има скъп пръстен на пръста си, въпреки че източници, близки до двойката, твърдят, че те не са сгодени.

В интервю за списание People през септември Шварценегер каза, че има "фантастична" връзка с Милиган, защото имат "толкова много общи неща".

„Имам много добро мнение за нея. Харесва ми, че обича да работи. Очевидно е независима. Просто е толкова дяволски мотивирана“, призна Арни.


Актьорът нарече Милиган "движещата сила" на семейния си живот, докато се грижеше за покойните си родители по време на битката им с рака.