Щастливия танцови движения на принц Хари, попаднаха на видео и  станаха вирусни в социалните медии. Кралската особа направи изненадващо посещение на хокеен мач в Канада. Той бе придружен от  Меган Маркъл в понеделник.

Херцогът и херцогинята са снимани в "Роджърс Арена" във Ванкувър, гледайки как "Ванкувър Кенъкс" успяха да победят отбора на "Сан Хосе Шаркс" с 3-1.

Хари  пусна шайба в мача на церемония по откриването, като така повтори постъпката на баба си - кралица Елизабет II, която хвърли церемониална шайба на мача на "Ванкувър Кeнъкс" на същата арена по време на посещение в Канада през 2002 г.

В клип, публикуван в официалните канали на отбора в социалните медии, се появиха кадри, показващи Хари и Меган на трибуните на стадиона, които празнуват точка. След попадението принцът спонтанно започва да танцува.

Клипът е гледан над 100 000 пъти в X (бившият Twitter), като редица коментатори са щастливи от присъствието на кралската двойка.

Посещението на Хари и Мегат бе свързано със спортния турнир за ветерани на Harry's Invictus Games, който ще се проведе във Ванкувър и Уислър през 2025 г.

Игрите ще бъдат първите в десетилетната история на турнира, включващи зимни спортни събития.

 

Хари Кейн още няма жилище в Мюнхен, плаща по 11 500 евро на вечер в хотел