54-годишният австралийски актьор Хю Джакман и 67-годишната му съпруга Дебора-Лий Фърнес се подготвят усилено за Коледа и споделят празничното си настроение с феновете в социалните мрежи. И така, Хю публикува в социалната си мрежа видео на запалителен танц с любимата си жена до коледната елха и картонена фигура на колегата на Джакман във филма "Дедпул 3" Райън Рейнолдс.

Двойката танцува на песента на Бруно Марс, демонстрирайки завиден синхрон на движенията.

"Деб и аз танцуваме на празниците! Благодаря на Миша и Педро за стъпките и търпението", подписа видеото актьорът.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

Феновете не пропуснаха да оставят възторжени коментари.

"Освен че е любимият ми актьор, красив, чаровен, умен, страхотен актьор, той е и добър танцьор... О, сърцето ми е влюбено в този мъж. Жена му е щастлива", "Имаш страхотна съпруга", „Това, което обичам най-много е, че току-що се събудих и това беше първата публикация в Instagram, която видях днес, която наистина направи деня ми“, пишат потребителите под видеото.

През пролетта двойката отпразнува 26-ата годишнина от брака си. По този повод Хю публикува трогателно съобщение до съпругата си:

"Всеки ден е изпълнен със смях, радост и табла! Деб, ти озаряваш живота ми. Обичам те с цялото си сърце!"

Двойката се ожени на 11 април 1996 г., само година след като се запознаха на снимачната площадка на австралийската драма Corelli. Хю призна, че е знаел, че ще прекара остатъка от живота си с Дебора-Лий само след две седмици връзка с нея.