Ивана Кнол, 30-годишен модел от Хърватия, която стана известна по целия свят по време на Световното първенство по футбол в Катар през 2022 г. със своите секси червено-бели тоалети, каза, че администрацията на Instagram я е предупредила за блокирането след последната публикация на момичето. Тя разказа за това на страницата си в социалната мрежа.

Така наречената „най-сексапилната фенка на Мондиал 2022“ продължава да привлича вниманието в социалните медии и наскоро беше забелязана да позира до звездата на Манчестър Сити Ерлинг Халанд по време на почивка в Ибиса.

След като Ивана публикува видео, в което е по бикини на плажа, гмуркайки се във водата, тя получава известие за нарушаване на правилата на общността.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Ivana Knöll (@knolldoll)

„Твърде горещо за Instagram“, написа Кнол на екрана с текста на предупреждението.

цял екран

Бившата Мис Хърватия привлече вниманието на публиката като една от най-пламенните и красиви мажоретки на Мондиал 2018 в Русия, а звездата й отново изгря на Мондиал 2022 в Катар, след като моделът вярно следваше националния си отбор в Доха.

Тя смени няколко екипа на червено и бяло каре, в цветовете на отбора на Хърватия, а освен това показа любов към отбора си и капитана му Лука Модрич.

Не е изненадващо, че момичето беше залято с предложения за среща и сред тях имаше много много богати хора.

"Просто се забавлявам с всички. Предполагам, че хората ме харесват, защото изглеждам добре. Не се интересувам от срещи с никого тук. Целта ми е да накарам хората да се усмихват, това е всичко. Феновете, които срещам навсякъде, ме обичат, но когато Сега ходя на мачове, приятелите ми няма да седнат с мен и ще се местят на други места заради камерите“, каза в отговор Ивана.