Ирина Шейк отново стана звезда на корицата на Vogue, този път на мексиканското издание. Преди това тя се появи на корицата на Vogue от Южна Америка три пъти: през 2014, 2017 и 2019 г. Тази година фотографите решиха да заложат на образите на майката природа, пише Vogue.

Във визиите на Шейк са поставени акценти върху всички нюанси на зеленото, както и анималистични принтове и масивни бижута.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Inezandvinoodh (@inezandvinoodh)

Освен това са й направили ярък грим, а страхотен завършек са миглите от пера.

Сами ще забележите, че кадрите са много необичайни.

Самата моделка написа под снимките, че е "направила вълнуващо пътуване".

Най-разголените рокли на звезди, които малцина се осмеляват да повторят СНИМКИ

Редакторът на списанието отбеляза в анотацията към фотосесията, че в снимките са събрани всички основни тенденции на сезона: прозрачни тъкани, леопардови щампи, изкуствена кожа, дантелени горнища, минималистични детайли, масивни бижута и много други.

Аксесоарите, вдъхновени от околната среда, са базирани на символи и елементи на природата и са направени от естествени материали като дърво, семена и метал.

Тенденциите в красотата изискват максимализъм, който да покаже целия цвят и блясък на тазгодишните тенденции, отбелязват от Vogue и твърдят, че яркият ярък грим също ще бъде на мода, дори и да изглежда малко театрален.

Превод: GlasNews.bg