Силвестър Сталоун е обвинен в създаването на "токсична среда" на снимачната площадка на криминално-комедийния сериал "King of Tulsa" в Атланта. Кастинг директорът Роуз Лок, която отправи обвиненията, беше принудена да подаде оставка.  

Роуз Лок, кастинг директор на „Кралят на Тълса“, напусна сериала. Представител на Сталоун отказа коментар. Роуз каза, че Слай е създал „токсична среда“ на снимачната площадка на сериала Paramount+ и е правил пренебрежителни коментари за поддържащите актьори, пише Variety.

Вторият сезон на Кралят на Тълса, създаден от суперзвездата Йелоустоун шоурънър Тейлър Шеридан, в момента се снима в Атланта. Първият сезон, чиято премиера беше през ноември 2022 г., беше заснет в Оклахома, където се развива действието на сериала. Съобщава се, че Paramount+ е наясно с обвиненията.

Претенциите срещу Сталоун, които предизвикаха дискусия сред поддържащите актьори, бяха изказани и от телевизионната сценаристка Джули Бенсън (Стар Трек: Продиджи). На 8 април Бенсън публикува две екранни снимки на X и написа: „Получих някои обезпокоителни новини от мой приятел в Атланта, който работеше с King of Tulsa тази седмица. Кастинг агентът напусна, защото беше толкова отвратена. Приятелят ми е притеснен за работата си в момента. Слай, как ще коментираш това?"

Екранните снимки включват публикация във Facebook със замъглено потребителско име, която казва, че Сталоун е казал на режисьора на шоуто: „Какво, по дяволите, става с този дяволски грозен фон“, имайки предвид масовката. Той също привиквал актьорите и им се подигравал. И тогава „Слай каза: „Намерете ми няколко хубави млади момичета“.

Дългогодишният кастинг директор Роуз Лок напусна шоуто и актьорският състав беше принуден да търпи неподходящо поведение.

Тя потвърди, че е напуснала, а агенцията, която избирала статистите, в крайна сметка публикува публикация, в която се казва, че повече няма да работят със Сталоун или да осигуряват хора за неговия сериал. "12-ти ще бъде последният ни ден. Изпращаме нашите най-добри пожелания на всеки, който поеме шоуто", се казва в съобщението.