Звездното семейство на продуцента Иван Христов и Ирина Тенчева си е вече у дома.

Jова съобщи нежната половинка от двойката в социалните мрежи. Тя разкри, че с тв водещия получили усложнения на 7-ия ден след позитивния тест за COVID-19. Затова в Софиямед семейството прекарало допълнителни 10 дни.

Иван Христов и половинката му Ирина са в болница след усложнения на Covid-19

"Вирусът смачква не само физиката ти, но също така увереността ти, че нещо зависи от теб или от някой; изпарява смисъла от почти всичко; трие като запотено стъкло малките ти “планчета”, “целички”, “борбички”, “задачки” отпреди.

На фона на физическото страдание, неизвестността, тоталния хаос в главата, в дома ти, в семейството... си представете как: Всеки ден, всеки един санитар, медицинска сестра, асистенти, лекари с най-различни специалности и опит намират дума, усмивка и жест, с които без излишна лирика да ти покажат, че всичко, което се случва е нормално и че трябва да си дадем време, време и по-широки хоризонти на мисълта, по-широки от този момент...

Докато изпълняваха медицинските си задачи тези Хора с по 24 часови дежурства, хранили се за последно преди ден, невиждали възрастните си роднини с месеци, неспирно обхождащи между стаите и 100-те пациента, намираха време да ни кажат по нещо за хубавите разходки сред природата, които ще ни заредят като оздравеем; за класическото италианско кино и руските поети; за пътешествията им и ... за футбола в България, разбира се", написа Тенчева в Instagram.