Сърцето на лекоатлетката Ивет Лалова прелива от любов, защото вече от един месец държи в ръцете си своето най-ценно съкровище - сина си Тиаго.

Малкият Тиаго е първо детенце за Ивет и нейния спруг, Симоне Колио, и двойката е прекарала дълго време в трескави приготовления за пристигането му на бял свят. 

Тази седмица Лалова сподели кратко клипче в своя Instagram профил, в което показва как изглежда бебешката стая на мъника. Видимо стаята е обзаведена с много вкус, в кремави и кафеникави тонове, има всички нужни неща за едно новородено бебе, както и снимки на животни по стените за настроение. 

Гордата майка написа към кадрите и мило послание, в което изразява вълнението си от този прекрасен момент от семейния им живот. Лалова признава, че е хвърлен много труд в преустройването на стаята в детска, но всичко си е заслужавало.

"От фитнес и склад за куфари, тази стая вече е любимата ми вкъщи. Толкова дълго чаках, за да я подготвим. Прекарахме дълги часове в избор на всяка една вещ в нея, в измерване и сглобяване на мебели, сгъване на дрешки. Представях си, как прекарвам цели нощи в четене на приказки, приспиване, гушкане", споделя лекоатлетката. 

Ивет Лалова и Тиаго се прибраха вкъщи. Вижте мъника ВИДЕО

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova)

"Осъзнах, че тази стая е не само за бебо, тя е и за мен. Когато порасне, Тиаго няма дори да си я спомня, но ние с баща му никога няма да забравим дните на подготовка и сладко очакване", продължава Ивет.

Новината за първата бременност на Ивет дойде през декември миналата година, припомнят от Edna.bg. Няколко месеца по-късно двойката обяви, че очакват момченце с трогателно видео в социалните мрежи, на което се вижда как Ивет разрязва красива торта във формата на сърце. 

Като истински спринтьор и отличен спортист, Ивет не спря да работи по време на бременността си и остана активна до финалната права.