Принцесата на Уелс за три дни в Бостън за пореден път потвърди титлата си на икона на стила и смени седем тоалета по време на цялото пътуване. Експерти са изчислили, че гардеробът на Кейт Мидълтън струва около 50 000 долара, без бижутата от кралската съкровищница, пише Daily Mail.

Съпругата на бъдещия крал на Великобритания предпочита артикули от британски марки, по-специално костюми и палта от Alexander McQueen, рокли от Burberry и Emilia Wickstead.

Ден 1

Катрин слезе от рампата на международното летище Логан в Бостън в тъмносин костюм на гореспоменатия Александър Маккуин за 3080 долара. Визията беше завършена с подходяща водолазка и велурени обувки Gianvito Rossi за $775. От бижутата тя избра обеци с диаманти и сапфири, собственост на принцеса Даяна. Покойната принцеса на Уелс беше забелязана да носи искрящите двуетажни обеци във формата на цветя няколко пъти преди смъртта си през 1997 г., включително когато присъства на Met Gala в Ню Йорк през 1996 г. и по време на посещение в Канада през 1991 г.

Пристигайки в САЩ, скоро кралската двойка отиде на представянето на Earthshot в кметството на Бостън. За събитието Кейт носеше карирана зелена миди рокля на Burberry на стойност 1550 долара с драпирана талия, тъмнозелено палто Alexander McQueen, обувки Emmy London за 430 долара и допълни ансамбъла с чанта Mulberry за 1035 долара и чифт перлени обеци от британската бижутерия за 85 долара марка Shyla London.

В същия ден двойката присъства на баскетболен мач на стадион TD Garden, където Кейт Мидълтън се появи в тоалет за 5723 долара. Тя носеше винтидж синьо сако на Chanel за 4 698 долара, украсено с копчета с щамповано лого CC 1995, черни панталони и обувки на ток Gianvito Rossi за 775 долара в тон.

Тя допълни със златни обеци Shyla London за 92 долара и позлатено колие с верижка Laura Lombardi за 158 долара. 

Ден 2

В четвъртък, 1 декември, принцът и принцесата на Уелс се срещнаха с главния изпълнителен директор на Greentown Labs и президента на Североизточния съвет за чиста енергия и Кейт избра визията за 11 260 долара. Тя носеше кафяви панталони с висока талия, които струват 927 долара, и подходящ блейзър, изработен от Roland Mouret. Точната цена на сакото е неизвестна, но подобни якета на Roland Mouret се продават за $1986.

 

По-късно същия ден Нейно Кралско Височество се преоблече в различен стилен ансамбъл, докато тя и Уилям пътуваха до Пиърс Парк в Бостън, за да наблюдават покачването на морското равнище. Това облекло струва $11 348 долара.

Тя носеше ярко оранжева водолазка на Gabriela Hearst на стойност $790 и подходяща пола за $1590, заедно с дълго кафяво грахово палто Alexander McQueen. Очевидно палтото изглежда като направено по поръчка, но подобно на марката се продава онлайн за $5960.

Ансамбълът беше завършен от чифт кафяви ботуши на висок ток, но не е ясно коя марка ги е направила. Що се отнася до бижутата й, тя отново носеше обеци с халки на Daniella Draper за $3008.

Ден 3

Кейт започна третия ден от пътуването си до Бостън с посещение в Центъра за детско развитие на Харвардския университет в костюм за 3076 долара. Тя носеше ушита синя рокля с дълги ръкави и яка от Emilia Wickstead. Оригиналната рокля е $1201, но е без ръкави, така че изглежда, че е преправена само за Катрин.

 

Апотеозът на пътуването беше наградата Earthshot Prize Awards, където принцесата на Уелс се появи в зелена рокля под наем на Solace London в ябълковозелено, която при цена от 525 долара й струваше 91 долара в платформата HURR.

За да подхожда на роклята, Катрин носеше огърлица от покойната принцеса Даяна, за която се смята, че струва около 15 милиона долара. 

Кейт добави допълнителен блясък към визията си, като носеше диамантени и изумрудени обеци Asprey на стойност 11 375 долара от собствената си колекция.

Тоалетът на бъдещата кралица бе допълнен с дизайнерски обувки на Джанвито Роси за $2495.