Ни Ло разкри дълго пазена тайна, а именно издаването на автобиографична книга.

Плеймейтката вече има книга, в която разкрива пикантни подробности за живота си. Тя я показа по време на живо включване в социалната мрежа Фейсбук. Първоначално излъчването трябваше да се състои в профила й в Инстаграм, но заради публикуването на разголени снимки, е последвала забрана.

Николета заяви, че в последните дни са й били задавани много въпроси, а най-честият, от които бил дали е бременна, след като предупреди всички, че има да казва нещо много важно. Тя отговори на този въпрос с: "Не, все още".

Близо 3 хиляди човека гледаха Лозанова снощи вечер, когато тя показа част от книгата си. Автобиографичната книга е озаглавена "Професия икона", а на корицата моделката позира с… козичка.

Историята на Лозанова може да бъде прочетена срещу сумата от 20 лв. с отстъпка - в момента четивото се продава онлайн на едно определено място, но след дни ще бъде разпространено из търговската мрежа.

"През годините много хора се опитаха да ме уязвят, да ме сринат психически, да се подиграят с мен и с това, което работя. Питали са ме какво пише на визитната ми картичка, днес не се нуждая от такава.", открехва завесата какво пише в книгата.

Партньор в начинанието на Николета Лозанова са от козметична компания Christian of Roma.