31-годишната Жасмин Грейс Грималди, извънбрачната дъщеря на принц Албер II от Монако, трогателно поздрави по-малките си брат и сестра, принц Жак и принцеса Габриела, за тяхната девета годишнина, публикувайки три снимки в Instagram, на две от които тя позира с тях.

„Честит 9-ти рожден ден на брат ми Жак и сестра ми Габриела! Плъзнете, за да видите повече братска любов!“ – подписа публикацията тя.

Първата снимка във въртележката показва официален портрет на близнаците, деца на принц Алберт и принцеса Шарлийн,

Принц Жак Принцеса ГабриелаЦял екран
Официален портрет на принц Жак и принцеса Габриела Снимка: jazmingrimaldi/Instagram

На следващата снимка Жасмин позира с принца и принцесата, приклекнала между тях и ги прегърнала. Принц Жак, облечен в поло тениска и шорти, показва знак за мир, докато държи играчка Sonic The Hedgehog в другата си ръка. Габриела е облечена в гащеризон на цветя и сандали.

Жасмин Грималди Принц Жак Принцеса ГабриелаЦял екран
Жасмин с по-малките си брат и сестра Снимка: jazmingrimaldi/Instagram

В последния кадър четирите деца на принца на Монако, включително Александър Косте-Грималди, друго извънбрачно дете на Алберт, са заснети заедно.

Жасмин Грималди, Александър Косте-Грималди, принц Жак, принцеса ГабриелаЦял екран
Извънбрачните деца на принца на Монако Жасмин и Александър с неговите наследници Снимка: jazmingrimaldi/Instagram

Майката на Жасмин е агент по недвижими имоти Тамара Ротоло. Жасмин беше призната за дъщеря на принц Албърт през 2006 г., когато беше почти на 16 години. Преди това той каза, че иска да защити самоличността й, докато стане пълнолетна.

Александър, сега на 20 години, е роден на 24 август 2003 г. в Париж по време на тайната петгодишна връзка на Алберт с майката на Александър, Никол Кост. Произходът му беше разкрит от Никол в интервю за Paris Match през 2005 г., два месеца след като Албер стана принц на Монако.

Нито Жасмин, нито Александър са наследници на трона на Монако, тъй като родителите им никога не са се женили, но братът и сестрата имат много близки отношения.