25-годишният Джоузеф Баена, извънбрачният син на американския актьор и бивш политик Арнолд Шварценегер, който е наричан абсолютно копие на своя звезден баща, продължава да работи върху тялото си. Не е тайна, че младежът мечтае за титлата "Мистър Олимпия", която Арни спечели на 23 години. Джоузеф публикува нови снимки в Instagram, където показа резултатите от много часове тренировки във фитнеса.

Мъжът тренира в световноизвестния Gold's Gym на Венис Бийч, който баща му често посещава. Баена, който освен бодибилдинг изгражда кариера като брокер, фитнес модел и DJ, демонстрира напомпани мускули и релефна фигура.

Той представи редица класически бодибилдинг пози пред камерата, които след това бяха публикувани в неговата социална медийна платформа. Джоузеф е облечен само с черни шорти, маратонки и чорапи.

цял екран
Снимка: Джоузеф Баена/Instagram

В един кадър той е в класическата поза, станала известна от популярния му баща, когато беше шампион на Мистър Вселена и Мистър Олимпия в края на 60-те и 70-те години.

Джоузеф Баена, мистър Олимпия, позацял екран
Джоузеф повтори емблематичната поза на баща си Снимка: Джоузеф Баена/Instagram

Баена също позира за снимка с приятеля си Лео Майрхофер, който е професионален треньор и личен треньор на Международната федерация по бодибилдинг и фитнес.

Лео Майрхофер и Джоузеф Баенацял екран
Лео Майрхофер и Джоузеф Баена Снимка: Джоузеф Баена/Instagram

След като завършва университета Pepperdine през 2019 г., Баена проучи различни възможности за кариера и през последните няколко години реши да се съсредоточи върху актьорството. През 2022 г. той участва в два филма.

В момента той има поне пет филма в процес на подготовка, включително роли в Arrow, с участието на Люк Хемсуърт, и Athena Saves Christmas, с участието на Куба Гудинг Джуниър.

Баена е роден през октомври 1997 г. в резултат на извънбрачна връзка между Шварценегер и бившата икономка на семейството му Милдред Патриша "Пати" Баена. По това време бившият губернатор на Калифорния беше женен за Мария Шрайвър, с която се раздели и разведе, след като тайната му връзка стана публично достояние.