Сърцето на известната британска порно актриса Софи Андерсън спря. Нейната приятелка Ребека Мор съобщи за смъртта на 36-годишната видеозвезда на 18+ в своя Instagram.

По предварителни данни актрисата е починала на 4 декември. Какво точно е причинило смъртта обаче, не е известно.

Мор пише, че е шокирана от новината за смъртта на Софи. Те бяха близки приятели и често прекарваха добре време заедно. Софи винаги е била харизматична, забавна и мила. Въпреки че Софи изглеждаше скандално на външен вид, тя всъщност беше много нежна.

Заслужава да се отбележи, че преди две седмици стана известно за смъртта на гаджето на порно актрисата, бившия футболист Оливър Спединг. Той беше само на 34 години. Какво е причинило смъртта му, също не е известно. Известно е, че поради неуспешна кариера мъжът отиде в порно индустрията, където срещна любимата си.

Андерсън имаше склонност към пластичната хирургия. Жената имаше неестествена форма на гърдите и направи други промени във външния си вид. През 2022 г. актрисата беше хоспитализирана с отравяне на кръвта. Впоследствие стана известно, че един от имплантите в гърдите на актрисата е избухнал. Тя трябваше да претърпи няколко тежки операции.

Интернет също гъмжи от информация, че двойката е поддръжник на ЛГБТ+ общността и често участва в благотворителни набирания на средства за организации, които подкрепят хора с ХИВ. По-специално, известно е, че Софи и Оливър често са помагали финансово на фондация Терънс Хигинс, която се занимава с проблеми на сексуалното здраве и хора с ХИВ статус.