В Индия актрисата, известна като д-р Прия, почина в осмия месец от бременността си. Лекарите успяха да спасят детето на актрисата.

Както съобщава Notepad, позовавайки се на местни медии, 34-годишната жена е била приета в клиника, но е починала по време на прегледа. Д-р Прия е работила в местна телевизия и е била водеща в малаяламска телевизия.

Посочва се, че актрисата е получила псевдонима д-р Прия, защото е била дипломиран лекар. Преди да се присъедини към телевизията, тя работи в клиниката PRS в Тируванантапурам (Керала). Докато чакала дете, Прия заминала на почивка.

Смъртта е настъпила на 31 октомври. По време на инфаркта лекарите са били близо до звездата, но не са успели да реанимират пациентката.

"За щастие времето на бременността ни позволи да спасим бебето, което сега е настанено в интензивното отделение", съобщиха оттам.

Както каза колегата на Прия, индийският актьор Кишор Сатя, детето е практически здраво, което не може да се каже за майката на актрисата, която трудно понася смъртта на единственото си дете. Актьорът пожела на семейството на жената сили да преживее „този кошмар“.

Медиите посочват, че актрисата е преминала всички необходими медицински прегледи преди бременността, а сърдечната криза е била шок както за близките на актрисата, така и за лекарите.