Стана известно какво име ще носи Кейт Мидълтън , когато стане кралица.  

Въпреки факта, че коронацията на британския монарх Чарлз III се състоя едва на 6 май 2023 г., наскоро стана известно, че той е бил диагностициран с рак. Принц Уилям вероятно ще седне на трона по-рано, тъй като вече е поел част от обществените отговорности на мястото на баща си.

По-специално кралят на Великобритания може да последва примера на датската кралица Маргрете II и да се пенсионира по-рано. В този случай на трона ще седне най-големият син на Чарлз III и покойната принцеса Даяна. Той може да стане крал Уилям V. Междувременно съпругата на бъдещия суверен очевидно ще използва пълното си име, кралица Катрин, като кралица Летисия от Испания, кралица Рания от Йордания, пише Marca.

Принц Уилям и Кейт МидълтънЦял екран
Принц Уилям и Кейт Мидълтън Снимка: Getty Images

„Когато стартира Earthshot, той беше херцогът на Кеймбридж, но се наричаше принц Уилям. И това е, защото той наистина иска да бъде известен като принц Уилям, защото американците го познават и обичат като принц Уилям, обичат го повече от всички останали публични личности“, пише изданието.

Принц Уилям и Кейт МидълтънЦял екран
Принц Уилям и Кейт Мидълтън Снимка: Getty Images

Междувременно Кейт Мидълтън се възстановява от планирана коремна операция, която претърпя в лондонска клиника през януари 2024 г. От Уиндзор предния ден тя отиде с децата и съпруга си в Сандрингам, където крал Чарлз III се лекува от рак.

След операцията: Кейт Мидълтън с първо излизане от Уиндзор