50-годишната Кейт Бекинсейл публикува снимка от болничното си легло. Тя каза, че още е в болницата. Преди две седмици звездата за първи път съобщи, че е хоспитализирана. Но тя не каза по каква причина. 

Кейт поздрави своите абонати за Великден, който католиците празнуват днес. Последният път, когато тя публикува селфи, беше на Деня на майката. Кейт не сподели подробности за лечението си, нито назова диагнозата си.

По-рано актрисата разкри, че вторият й баща Рой Батърсби е починал през януари тази година, така че сега тя се грижи за майка си, пише Daily Mail. Източникът отбеляза, че Кейт ги е преместила в Лос Анджелис и е осигурила на втория си баща най-добрите грижи.

Вътрешен човек каза, че Кейт Бекинсейл „не се чувства добре, но прави всичко възможно, за да се грижи за себе си“.

Кейт Бекинсейл, актриса, болницаЦял екран
Кейт Бекинсейл в болница Снимка: Instagram @katebeckinsale

Тя информира феновете за случващото се, като публикува снимки от болничната стая. В някакъв момент тя дори отбеляза, че е посетена не само от семейството и приятелите си, но и от домашните си любимци: кучето Милф и котката Уилоу.

Звездата от „Подземен свят“ все още не разкрива защо е била хоспитализирана.

Кейт Бекинсейл, актриса, болницаЦял екран
Кейт Бекинсейл в болница Снимка: Instagram @katebeckinsale

Но приятелите й отбелязаха, че Кейт има сериозни проблеми. Тя беше много привързана към втория си баща. Нейният биологичен баща, известният британски актьор Ричард Бекинсейл, почина през 1979 г. на 31 години от сърдечен удар в съня си. Така Рой Батърсби замени баща й. Занимавал се е и с филмова продукция. И той стана успешен режисьор, работейки върху големи британски екранни хитове, включително Инспектор Морс и Крекер. Последната му режисьорска работа е поредицата от 2006 г. A Touch of Frost.

„Тя беше забелязана да плаче в коридорите на болницата на Калифорнийския университет в Лос Анджелис няколко пъти тази седмица. Приятелите й са много загрижени, защото е била под стрес от месеци, почти не спи и не яде“, каза вътрешен човек.

„Кейт изглежда много силна, но това беше невероятно трудно и като се има предвид, че тя загуби баща си на толкова млада възраст, това я засяга много дълбоко. Приятелите й се тревожат за собственото й здраве“, каза друг източник, отбелязвайки, че Кейт и майка й, актрисата Джуди Лоу, се подкрепят взаимно и се опитаха журналистите да не разберат за трагедията в семейството им.