Тя е известна като олицетворение на елегантността с безупречните си тоалети, оформена прическа и перфектно поддържани нокти.

Но изглежда, че 41-годишната принцеса на Уелс е склонна към странни наранявания на ръката - тъй като редовно изглежда, че има лепенки пръстите си.

Днес Кейт отново беше с превързани пръсти, когато се срещна с играчи от ръгби лигата за инвалиди в Хъл - само три седмици след като нарани ръката си, докато скачаше на батут с децата си.

При посещението си в мъжки затвор в Съри миналия месец, за да подкрепи благотворителна организация за борба със зависимостите, стана ясно, че майката на три деца е наранила ръката си, когато е играла с 10-годишния принц Джордж, 8-годишната принцеса Шарлот и 5-годишния принц Луи у дома. Тогава говорител на двореца Кенсингтън заяви, че наранените пръсти са "малка травма, нищо сериозно", като добави, че не са счупени.

Това далеч не е първият път, в който кралската особа е видяна с лепенка. Иначе безупречният имидж на Кейт често е помрачаван от лейкопласт, увит около някой от пръстите ѝ.

При посещение в родилното отделение на Кралската окръжна болница Съри на 5 октомври 2022 г. в Гилдфорд принцесата бе заснета с превързан палец.

Принцесата носи лепенка на палеца си и при участието си в благодарствената служба по случай платинения юбилей на кралица Елизабет II в катедралата "Сейнт Пол" на 3 юни 2022 г. в Лондон.

През ноември 2019 г. малка кръгла лепенка на средния пръст на дясната ѝ ръка можеше да се види на три последователни събития в продължение на четири дни.

Както всички знаем, Кейт е запален градинар, така че много лесно би могла да бъде склонна към инциденти при градинарстване.

Макар че напоследък Кейт избираше елегантни костюми, днес тя вместо това носеше тъмносиньо поло и долнище на анцуг с бели маратонки.

Кралската особа се присъедини към тренировка, водена от членове на отбора на Англия, спечелил световната купа по ръгби на колички, по време на Деня на приобщаването към ръгби лигата.

Embed from Getty Images

Въпреки небрежното облекло, Кейт все пак придаде блясък с перфектно прибрана коса и красив грим.

Уверявайки се, че е практична въпреки контузията си, Кейт се качи в инвалидната количка и изигра малко ръгби, изглеждайки напълно в стихията си.