Кейт Мидълтън и принц Уилям може би ще предприемат доста смела стъпка двете им деца да се изнесат от кралската резиденция Бъкингамския дворец.

Тъй като крал Чарлз III въведе нова политика, насочена към намаляване на броя на работещите членове на кралското семейство, в Мрежата започнаха дискусии за съдбата на децата на принца и принцесата на Уелс, пише Marca.

Принц Джордж, най-голямото от трите деца на Кейт и Уилям, е престолонаследник и може да стане крал в бъдеще, но има въпроси какво ще се случи с Шарлот и Луис.

Източници, близки до семейството на Уелс, казаха, че те са взели решение относно двете си най-малки деца. Първият в редицата за трона и съпругата му се страхуват Шарлот и Луи да не повторят съдбата на принц Хари, чувствайки се като „резервни“.

Принц Луи и принцеса ШарлотЦял екран
Принц Луи и принцеса Шарлот Снимка: Getty Images

Ето защо принц Уилям и Кейт Мидълтън искат двете им деца да търсят бъдеще далеч от Бъкингамския дворец. Не е известно какво точно ще правят децата на бъдещия крал, но връзките и признанието определено ще им помогнат да изградят кариера в почти всяка индустрия.

Принц Луи и принцеса ШарлотЦял екран
Принц Луи и принцеса ШарлотСнимка: Getty Images