Съпругата на принц Уилям не измени на любимите си рокли-палто, които прилягат на фигурата й и подчертават хармонията и тънката талия на херцогинята.

Херцогинята на Кеймбридж посети 1-ви батальон на ирландската гвардия на парада на Деня на Свети Патрик в казармата Монс. В Олдършот на Деня на Свети Патрик със съпруга си принц Уилям и за пореден път демонстрира безупречен стил.

На публично място Кейт Мидълтън се появи в луксозна рокля-палто във военен стил на Laura Green London за 3200 британски лири ($4200) в един от цветовете на националния флаг на Ирландия, украсена с брошка от трилистник. Тя допълни тоалета с изумрудени бижута, а на краката си традиционно носеше велурени туфли, които да пасват на основния тоалет. Ансамбълът беше завършен с шапка, съответстваща на цвета на палтото. Косата на Кейт беше прибрана на нисък кок.

Херцогинята подари традиционните клонки от трилистник на офицерите и гвардейците, които от своя страна ще ги разпределят между редиците.

Кейт беше в приповдигнато настроение по време на парада и дори си играеше с живия талисман на ирландската гвардия, ирландския вълкодав Шеймъс.

Парадът е първият, на който херцозите на Кеймбридж присъстват от началото на пандемията на коронавирус.