Принцесата на Уелс популяризира важността на първите години от живота на детето, като сподели архивна снимка на себе си като дете с баща си Майкъл Мидълтън в нейния и Instagram акаунта на принц Уилям.

„Лицата са най-добрата играчка на детето. Във вторник стартирахме #ShapingUs, за да насочим вниманието към жизненоважната роля, която играят ранните ни години в оформянето на останалата част от живота ни.

Този уикенд ще се радваме всички вие да прекарате време с вашите приятели, семейства, колеги и общността, разговаряйки за ранното ви детство и как то е повлияло на живота ви.

Надявам се, че и вие обмисляте да се присъедините към мен и да споделите своя снимка преди петия си рожден ден, за да помогнете в тези разговори, както и да споделите усмивки и спомени“, написа Катрин в надписа на снимката и добави, че кадърът е направен от нейната майка, Карол.

Припомняме, че съпругата на бъдещия крал на Великобритания Кейт Мидълтън посети най-големия закрит пазар в Европа, където разказа за своята инициатива Shaping Us - подкрепа и развитие на децата в ранна възраст.