Ким Кардашиян се сблъска с неочаквана реакция на публиката, когато посети шоуто на звездата от американския футбол Том Брейди, бивш съпруг на супермодела Жизел Бюндхен. Когато Ким излезе на сцената, публиката я освирква. 

Ким Кардашиян беше гост в шоуто на Том Брейди, което се проведе в рамките на шоуто на Netflix Is a Joke Fest в Ингълуд в Лос Анджелис. Ким се появи на събитието в нова визия: с платинена коса и ефектна черна рокля. Но стилната й визия не й помогна. Когато Кардашиян излезе на сцената с чаша шампанско в ръка, публиката започна да я освирква, пише Daily Mail.

Звездата от риалити шоуто „В крак с Кардашиян” беше объркана и имаше неудобна пауза за няколко момента. След това тя се опита да насочи вниманието си към 44-годишния водещ Кевин Харт. „Знам, че много хора се подиграват на височината ти“, каза Ким, Кевин я подкрепи, опитвайки се да успокои тълпата, но не успяха веднага.

В крайна сметка Ким продължи, намеквайки за слухове за романтика с Том Брейди, които се появиха, след като пътищата им се срещнаха на парти на 4 юли миналата година в Хамптънс.

„Наистина съм тук тази вечер заради Том. Не планирах да идвам, но тъй като не съм тук като среща с Том, това беше добро извинение да дойда“, каза Кардашиян.

Ким Кардашиян, Том Брейди, шоу на NetflixЦял екран
Ким Кардашиян в шоуто на Том Брейди Снимка: Getty Images

Ким дори се пошегува с противоречивата си секс лента от 2007 г. с Рей Дж.

„Знам, че имаше слухове, че сме били заедно и никога не бих казала дали сме или не, просто бих пуснала касетата“, каза тя.

Тя си спомни и за покойния си баща, адвокат Робърт Кардашиян, който представляваше покойния О. Дж. Симпсън, обвинен в убийството на жена си.

„Честно казано, трудно ми е да гледам как хората говорят за теб. Но мисля, че достатъчно членове на семейството ми са помогнали за защитата на бивши футболисти. Така че тази вечер съм тук, за да те подкрепя и ще ти дам същия съвет, който давам на всичките си бивши: „Успех, знай, че най-доброто е зад гърба ти...“ Да приветстваме Том Брейди! - каза Ким.

Том Брейди обаче й отговори със също толкова жестока шега. "Знам, че беше страшно за Ким да бъде тук тази вечер. Не заради шегите, а защото децата й са вкъщи с баща си", каза Брейди, намеквайки за многобройните скандали около бившия съпруг на Ким Кание Уест. 

Комедиантът Тони Хинчклиф каза в шоуто след това, че Ким е получила хладно отношение, защото обществеността просто е уморена от семейство Кардашиян-Дженър.