Ким Кардашиян показа как е украсила имението си Hidden Hills за 60 милиона долара за Коледа и го е превърнала в зимна страна на чудесата. Преди това тя показа как е украсила територията на имението.

Ким Кардашиян прави всичко възможно да влезе в празничния дух - и тя не позволява на сравнително високите температури в Лос Анджелис да й попречат да прекара една наистина снежна Коледа.

43-годишната риалити икона сподели кратко видео в своите Instagram Stories в понеделник, показвайки как големият коридор на нейното имение Hidden Hills е обградена с няколко ели, които изглеждат като покрити със сняг, пише Daily Mail.

Коледа, Ким КардашиянЦял екран
Коледна гора в къщата на Ким Кардашиян Снимка: Instagram/Ким Кардашиян
Коледа, Ким КардашиянЦял екран

Ким успя да запази имението за 60 милиона долара, което се отличава предимно с бели и бежови интериори, след като договори откупуване с бившия си съпруг Кание Уест по време на спорния им развод.

Ким показа видео от коридора и след това „надникна“ в хола, където пианист свиреше мелодия на пиано. Забелязва се, че основното коледно дърво в хола е със златисти светлини, а камината украсена с традиционни чорапи за подаръци, но не многоцветни, както обикновено е обичайно, а еднакви чорапи в бежови тонове.

Коледа, Ким КардашиянЦял екран
Коледната елха в къщата на Ким Кардашиян Снимка: Instagram/Ким Кардашиян

Изглежда, че Ким Кардашиян е украсила коридора на имението си с почти дузина коледни елхи. Но тя не показа как е декорирала другите стаи.

От клипа не става ясно дали дърветата са били добре направени фалшификати или Ким е поставила живи дървета в дома си и ги е покрила с фалшив сняг.

Видеото на нейния зашеметяващ дом беше разпространено, след като вътрешни хора, близки до звездата Кардашиян, казаха на репортери миналия месец, че тя е разстроена, че най-голямата й дъщеря Норт Уест, на 10 години, признала, че й е омръзнало да живее в огромно имение и постоянно е заобиколена от охрана и медицински сестри.

Вместо това тя каза, че иска да прекарва повече време с баща си Кание Уест, който предпочита много по-проста среда, въпреки факта, че е изключително богат.

По-рано в понеделник Ким сподели семейна снимка с нейните четири деца и децата на сестра й Кортни Кардашиян.

деца на ким кардашиян, ким кардашиянЦял екран
Ким Кардашиян с децата Снимка: Instagram/Ким Кардашиян
деца на ким кардашиян, ким кардашиянЦял екран