Норт Уест, 10-годишната дъщеря на Ким Кардашиян и Кание Уест, може да спечели от 30 000 до 45 000 долара за публикация в TikTok, който води заедно с майка си, има 19,2 милиона последователи и общо 481 милиона харесвания на техните видеоклипове.

Mail.Online, цитирайки Influencer Marketing Hub, съобщи, че приблизителните приходи на двойката за видеото са $30 657. Междувременно Hype Audit изчисли, че приходите на майката и дъщерята са малко по-ниски, тъй като изчислиха печалби между 16 000 и 25 000 долара на публикация.

А последователите на Норт изглежда нарастват експоненциално, според проучване, проведено от Viralyft.com, което установи, че момичето е спечелило 800 000 нови последователи през февруари тази година.

Ким и Норт забавляваха последователите на Великден, като участваха в предизвикателството „Опитай се да не клатиш главата си“ в своя акаунт, а след това също пожелаха на феновете си Честит Великден.

„Норт Уест демонстрира страст към музиката и творчеството, вдъхновена от музикалното наследство на баща си Кание Уест. Вълнуващо е да видим колко повече влияние и потенциал за печелене може да постигне едно момиче. Под ръководството на майка си мегаинфлуенсър Ким Кардашиян, която управлява нейния акаунт в TikTok, само на 10-годишна възраст тя вече е спечелила огромна платформа и поток от приходи. Ще бъде интересно да видим дали нейните последователи ще се увеличат рязко и какъв е бъдещият й потенциал за печалба, когато излезе дебютният й албум“, каза представител на Viralyft.com.

Норт иска да подражава на успеха на звездата на TikTok Чарли Д'Амелио, която може да се похвали с впечатляващите 152,9 милиона последователи в платформата. Доскоро 19-годишната беше класирана на първо място в сайта, докато не беше изпреварена от Xabi Lame, която има 161,4 милиона абонати.

Според Forbes Top Creators за 2023 г. Чарли е спечелила 23 милиона долара миналата година и се е превърнала в рекламно лице на Prada и ходеща реклама на Amazon, CeraVe и SKIMS, линията за дрехи, съоснована от самата Ким Кардашиян.