Изглежда приказката за любовта между Бен Афлек и Дженифър Лопес, които се събраха след 17 години и най-накрая се ожениха, е към своя край. Всичко е много трудно за двойката и според InTouch Бен се е изнесъл от семейното гнездо за 60 милиона долара, които са търсили заедно почти две години.

„Написаното е на стената – свърши. Те ще се разведат – и този път Бен не е виновен!“ – твърди таблоидът.

За проблемите между съпрузите започна да се говори преди няколко месеца. Първоначално Бен и Дженифър започнаха да се забелязват с все по-мрачни лица на разходки, караха се, а след това Лопес започна да посещава събития сама.

Например Афлек не придружи съпругата си на Met Gala 2024 в Музея на изкуствата Метрополитън на 6 май, въпреки важната й роля като съпредседател на събитието. Той посочи, че е зает и снима, но източникът на In Touch казва, че е много по-лошо.

"В момента той е съсредоточен върху работата си и децата си. Бен вече се е изнесъл и вероятно ще трябва да продадат мечтания дом, който са търсили от две години. Те никога няма да спрат да се обичат, но тя не може да не го контролира и той не може да го промени. Невъзможно е това да продължи“, обясни информаторът.

Друг проблем беше, че певицата и актьорът имаха различно отношение към вниманието на всички. Ако Бен се опита по всякакъв начин да избегне вниманието на медиите, то Дженифър се опита да привлече погледите на журналистите колкото е възможно повече.

В документалния филм на J.Lo The Greatest Love Story Never Told, тя призна:

„Когато се събрахме отново, Бен каза: „Едно от нещата, които не искам, е връзка в социалните медии. Не мисля, че на Бен му е много удобно да го правя. Но той не иска да ме спира."

На свой ред близък до двойката казва, че грешките, които са провокирали раздялата им през 2004 г., не са били взети под внимание.

„Някои от по-големите проблеми, които ги разделиха първия път, остават същите“, каза информаторът.

Бен и Джен се срещнаха за първи път в началото на 2000-те и връзката им доведе до годеж. Въпреки това, няколко дни преди сватбата, двойката я отмени. Те останаха заедно до януари 2004 г., преди окончателно да прекратят връзката си. Едва през 2021 г. Бен и Лопес се помириха, което доведе до най-накрая да се оженят през юли 2022 г.