Кралски източник разкри приятелските черти на личността, които направиха принцеса Шарлот "много популярна" в нейното училище. 

Децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям, 10-годишният принц Джордж, 8-годишната принцеса Шарлот и 5-годишният принц Луис са излизали по-често на публични места с родителите си през 2023 г.

По-специално Шарлот привлече вниманието на обществеността със своя зрял подход към кралския живот и отдавна е хвалена за начина, по който помага да държи двамата си братя под контрол и да се придържа към кралския протокол по всяко време, пише HELLO!. В училище обаче тя е само една от ученичките и другите деца я „обожават”.

Принцеса ШарлотЦял екран
Принцеса Шарлот Снимка: Getty Images

„Шарлот е толкова мила и гостоприемна и другите деца я обожават“, каза източник пред изданието.

Установено е, че единствената дъщеря на принца и принцесата на Уелс е мила с по-малките деца и е „много популярна“ в училището си Ламбрук.

Освен че Шарлот е популярна в училище, източникът разкрива, че Джордж и Луис също имат много приятели.

„Те са страхотни деца. Джордж изглежда също като добро момче, а малкият Луис просто има толкова много енергия“, признава вътрешен човек.

Принцеса ШарлотЦял екран
Принцеса Шарлот Снимка: Getty

Принц Уилям и съпругата му отдавна са възхвалявани за техния "практически" подход към родителството, като двойката работи усилено, за да предотврати съперничеството между братя и сестри и да отгледа своите наследници във възможно най-нормална среда.

Принцеса ШарлотЦял екран
Принцеса Шарлот Снимка: Принцът и принцесата на Уелс/инстаграм