Меган Маркъл отпразнува 42-ия си рожден ден в петък. Тя отпразнува своя специален ден, като гледа Барби с приятели и след това отиде на вечеря със съпруга си, принц Хари. 

И докато Меган получаваше поздравления за рождения ден от своите приятели и фенове в социалните мрежи, семейството на Хари очевидно игнорира събитието, пише PageSix.

На 41-ия й рожден ден миналата година членове на кралското семейство, включително принц Уилям и принцеса Кейт, както и крал Чарлз и кралица Камила, публично споделиха своите поздравления към Меган в социалните медии.

Междувременно The Clarence House - акаунтът, използван за Чарлз и Камила до смъртта на кралица Елизабет II - публикува в Туитър същата снимка на Меган, като я поздравява.

Тази гжодина те не направиха дори това.

Освен това на рождения ден на дъщерята на херцозите на Съсекс, принцеса Лилибет, която навърши две години на 4 юни, нямаше публични съобщения от нито един член на кралското семейство. Първородният син на Меган и Хари, принц Арчи, също не получи поздравления от членове на кралското семейство за четвъртия си рожден ден, който се падна на 6 май, деня на коронацията на крал Чарлз.

Превод: GlasNews