Британското кралско семейство ще отговори на скандалния сериал на принц Хари и Меган Маркъл, съобщава The Mirror.

Както знаете, принц Уилям от Уелс и новият крал Чарлз III ще проведат "кризисни преговори". Според източниците на изданието, кралското семейство е загрижено за пускането на документалната поредица на херцозите на Съсекс в Netflix.

Най-големият син на монарха ще се срещне с него, за да обсъдят как да отговорят на обвиненията на роднините, които живеят в Съединените щати през последните три години.

Принц Хари и Меган Маркълцял екран
Принц Хари и Меган Маркъл Екранна снимка/CBS

По-специално, хора, близки до крал Чарлз III, ще се запознаят със съдържанието на филма и своевременно ще отговорят публично на обвиненията, ако е необходимо.

Според таблоида Page Six, премиерата на поредицата за най-малкия син на британския монарх и съпругата му ще се състои на 8 декември 2022 г. Дълго се отлагаше заради смъртта на кралица Елизабет II и скандала с петия сезон на Короната.

Принц Хари и Меган Маркълцял екран
Принц Хари и Меган Маркъл  Екранна снимка/VVS

Беше съобщено, че подробностите от живота зад кулисите на Бъкингамския дворец, изразени в картината, окончателно ще разрушат връзката между кралското семейство и принц Хари.

Припомняме, че херцозите на Съсекс искаха да „провалят“ посещението на принц Уилям и Кейт Мидълтън в Съединените щати с пускането на първия трейлър за техния сериал.

Превод: GlasNews