Въпреки тежката загуба на своя баща, с която се сблъска преди броени дни талантливата певица, тя реши да продължи участието си в разлекателното шоу за имитации "Като две капки вода". На такова решение определено са способни малко хора.

Крисия Димитрова се превъплати в образа на поп дивата Кристина Агилера и изпя една от най-докосващите песни - "Hurt". Това изпълнение Крисия посвети на своя баща.

"Посланието на песента е много силно. Има много недоизказани неща от мен към баща ми и искам чрез нея да стигнат до него.", каза Крисия.



Преди да се появи на сцената, детето-чудо сподели, че баща й я е научил никога да не се предава. "Татко винаги ни е учил, без значение какви трудности ни се случват, да не се отказваме. Правя го заради него и заради себе си.", сподели Крисия.

Крисия безапелационно спечели единадесетия лайв на "Като две капки вода" – сезон 10. Тя благодари на всички за оказаната подкрепа в този труден за нея и семейството й момент.

GlasNews.bg припомня, че в края на месец април Марин Тодоров напусна този свят на 53-годишна възраст. По непотвърдена информация бизнесменът е починал от инфаркт.

Почина бащата на Крисия