33-годишният британски модел и племенница на покойната принцеса Даяна, лейди Кити Спенсър, смая феновете си в социалните мрежи, когато обяви, че е станала майка. За Деня на майката тя публикува поредица от снимки с дете на ръце. На снимката тя позира с бебето, което, съдейки по снимката, вече е на няколко месеца.

„Да бъда твоя майка, е радостта в живота ми, скъпа. Обичам те безусловно. Честит ден на майката на тези, които празнуват днес“, озаглави публикацията тя. В същото време Кити не разкрива пола и името на бебето. Че това е момиче обаче, стана ясно от коментара на сестрата на Кити – Елиза, която написа: „Моята прекрасна малка племенница!“

Бляскавата манекенка, която никога не е обявявала бременността си, е омъжена за Майкъл Луис от няколко години. Тяхната дъщеря е свързана с децата на принца и принцесата на Уелс, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, както и с двете деца на принц Хари и Меган Маркъл, принц Арчи и принцеса Лилибет.

Сдържаният подход към публичността е далеч от привидно безкрайните статии и публикации в социалните медии, споделени през лятото преди три години, когато лейди Кити Спенсър се омъжи за южноафриканския бизнесмен Майкъл Луис на екстравагантна сватба в Рим. Двойката обяви връзката си публично през 2019 г. и същата година Майкъл, 32 години по-възрастен, й предложи брак на Коледа.

Първоначално сватбата им беше отложена заради Covid-19. За случая булката носеше серия от рокли на Dolce & Gabbana, напомнящи роклята, която собствената й майка Виктория Ейткен (по баща Локууд) носеше, когато се омъжи за бащата на лейди Кити, Ърл Спенсър, през 1989 г.

Сватбата на Кити Спенсър и Майкъл ЛуисЦял екран
Сватбата на Кити Спенсър и Майкъл Луис Снимка: Instagram/Кити Спенсър

Кити беше видяна за последно на рядкото парти на Осуалд ​​през октомври 2023 г., но оттогава избягва публичността. Сега стана ясно защо.