49-годишният американски актьор Леонардо ди Каприо прекара време с новата си приятелка - 25-годишната Витория Черети.  

Звездата от Shutter Island беше забелязан да пие питие с италианския модел на ежегодния фестивал в Маями. Облечен в тъмна риза, панталон в тон и обикновена бейзболна шапка, холивудският актьор изчезна сред тълпата от други звезди. Витория повтори стила на Ди Каприо в черен ансамбъл. Косата на звездата от модния подиум беше разпусната, пише Daily Mail.

През ноември 2023 г. Леонардо отпразнува 49-ия си рожден ден с новата си приятелка, която се присъедини към него и други гости на звездното тържество.

През лятото на 2022 г. актьорът се раздели с модела Камила Мороне. Двойката беше заедно около пет години, но след това Ди Каприо започна да бъде заподозрян в афера с друга звезда от модния подиум - Джиджи Хадид. Инсайдери говориха за сериозните намерения на Леонардо. Известните личности обаче не коментираха официално личния си живот.

След известно време той беше забелязан в компанията на Витория Черети. Италианският модел се разведе със съпруга си DJ Матео Милери едва през лятото на 2023 г. Източници, близки до Ди Каприо и Черети, настояват, че актьорът е готов да се „успокои“ и е избрал италианката.

Витория ЧеретиЦял екран
Витория Черети Снимка: Getty Images