Успехът в центъра на развлекателната индустрия Холивуд е мечта за милиони по света. Понякога обаче след постигането на мечтания успех нещата може да не се развият по правилния начин.

Такава е историята на Лони Уилсън – бившата съпруга на звездата от култовия сериал  “Спасители на плажа” Джерами Джаксън.

Преди дни тя е засечена да обикаля боса и да рови в кофите за боклук по улиците на Лос Анджелис. Разликата между нейния успех и тези трудни времена днес е едва седем години.

В недалечното минало Лони живее мечтан живот – тя е модел на разрични известни марки, а свободното й време е запълнено от различни събития на червения килим, заедно с известния си съпрут Джиръми, с който сключва брак през 2012 година.

Нейното падение започва с развиването на наркотична зависимост, както и различни психични проблеми, които се отключват в нея. Оттогава тя обикаля по улиците и е една от моногобройните бездомници в града.

Нейният бивш съпруг също изживява труден период от 2014 година след раздялата с Лони. Той бива арестуван за нападение с нож, страда от наркотична зависимост. А през 2015 година е обвинен и в сексуално насилие.

За разлика от нелеката съдба на бившите съпрузи, повечето звезди от хитовия сериал успяват да изградят кариера и да превърнат холивудската мечка в реалност.