Единствената дъщеря на рапъра Еминем спретна моминско парти на яхта. Хейли Джейд Матърс реши да прекара последните си дни като необвързано момиче на яхта с приятелите си. Тя публикува снимката в своя Instagram.

Хейли Джейд последва стъпките на баща си и стана певица. Тя също така води собствен блог и подкаст.

Тя организира моминското си парти в Тампа, Флорида. Покани седем приятели и полусестра си Алайна "Лейни" Матърс на партито. Алайна е дъщеря на сестрата на Кимбърли Ан Скот, майка на Хейли и бивша съпруга на Еминем. Рапърът я осинови, както и Уитни, дъщерята на Скот от предишната й връзка.

Хейли спретна моминско парти на яхта и публикува няколко снимки. За снимките тя позира с бял бански, а приятелките й бяха с черни. Тя завърши визията си с плетена чанта във формата на мида, слънчеви очила и бяла каубойска шапка.

Дъщерята на хитмейкъра на Slim Shady се готви да отиде до олтара с гаджето си Евън Макклинток. Те обявиха годежа си през февруари 2023 г.

А още през май Хейли Джейд сподели снимка от годежното си парти, което беше на покрива на небостъргач в Детройт.

Двойката се запознава в Мичиганския държавен университет, а през 2016 г. те разсекретиха романса си, като публикуваха първите си снимки заедно. Инсайдери казаха, че Евън вече се е срещал с Еминем и той напълно одобрява избора на Хейли.