Близки до 64-годишната американска певица Мадона смятат, че тя се е "докарала" до хоспитализация и последващо лечение в интензивното отделение, опитвайки се да се мери с по-млади сценични звезди като Тейлър Суифт и Пинк. 

Кралицата на попа се е изтощила физически, подготвяйки се за мащабното си турне по случай 40-ата годишнина, пише PageSix. Редовните натоварвания и репетиции довели до внезапно припадане и дни на интубация, казаха запознати.

"Обратното броене наистина започна. Мадона заложи всичките си чипове на едно число, което беше това турне", каза анонимен източник пред таблоида. Тя не е вече на 45, да не говорим на 25. Тя трябваше да бъде в крак с времето. Да се ​​напъва толкова много, беше изключително рисковано.

И 33-годишната Тейлър Суифт, и 43-годишната Пинк започнаха скорошните си мащабни турнета, характеризиращи се със зашеметяващ спектакъл - Суифт прави четиричасови шоута, докато Пинк удивлява феновете с въздушни каскади над главите им.

За да се състезава с младите звезди, Мадона посвети цялото си свободно време на репетиции, което постепенно се отрази на нейното здраве. Близки на певицата забелязаха прекалените й усилия и се опасяваха, че това може да доведе до съдба, подобна на тази на Майкъл Джексън, който почина в навечерието на турнето си "This Is It" през 2009 г.

„Мадона беше в добро настроение преди инцидента, но някои приятели я посъветваха да спре и да намери време за почивка поради изтощителния график, който й предстои“, каза източникът.

Превод: GlasNews