Певицата Майли Сайръс стана шаферка на сватбата на майка си Тиш. Тя се омъжи за звездата от „Бягство“ Доминик Пърсел в Малибу след година връзка и шокиращ развод с Били Рей Сайръс.  

Двойката, която се сгоди само преди четири месеца, се ожени по време на интимна церемония в Малибу, Калифорния в събота.

Майли беше шаферка и изглеждаше видимо объркана, докато гледаше как 56-годишната й майка разменя клетви с 53-годишния Доминик, пише Daily Mail.

Сватбата на Тиш Сайръс

Тиш шашна публиката с дантелена булчинска рокля без презрамки с дълъг воал от тюл. Доминик заложи на бяла риза с навити ръкави и черен панталон.

Подобно на останалите шаферки, Майли блестеше в синя рокля и носеше букет цветя.

От снимката, която папараците успяха да направят, се вижда, че на сватбата на Тиш са присъствали децата й от първия й брак с кънтри певеца Били Рей.

Тиш и Доминик започнаха да се срещат през юли 2022 г., само три месеца след като тя се разведе с бащата на Майли Били Рей Сайръс, който сега е сгоден за певицата Файърроуз.

Тиш разкри за годежа си с Доминик, споделяйки няколко снимки, които показват диамантения й пръстен.

Тиш и бившият й съпруг Били Рей, 61, се ожениха през 1993 г. и се разделиха два пъти, преди окончателно да се разведат през 2022 г. Тиш подаде молба за развод с Били Рей, позовавайки се на непреодолими различия.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Tish Cyrus (@tishcyrus)

Тиш Сайръс и Доминик Пърсел

В съдебните документи тя отбеляза, че те "не са живели заедно като съпруг и съпруга за непрекъснат период от повече от две години".

Преди окончателния развод Били Рей подаде молба за развод през октомври 2010 г. и след това се оттегли през март 2011 г.

Тиш подаде собствените си документи за развод през юни 2013 г. Двойката се помири месец след посещение на терапия за двойки.

Бившата двойка има пет деца. Майли има полубратя и сестри Трейс и Бранди, полубрат Кристофър Коди, по-малък брат Брейсън, по-малка сестра Ноа. Братът на Майли, Трейс, е част от популярната група Metro Station.

Вътрешен човек каза, че Тиш е пазила романса с Пърсел в тайна дълго време, за да се увери, че той е „единственият“.

"Въпреки това не отне много време и оттогава те са неразделни. Тя абсолютно вижда бъдещето с него и се чувства много щастлива", каза вътрешен човек.