Меган Фокс бе разплакана в телевизионно интервю. Разкри, че тормозят сина й в училище.

„Детето ми страда. Имам много притеснения за това. Просто ми се иска човечеството да не е такова“, каза актрисата пред Glamour UK, като говори за 9-годишния й син, който е от бившия й съпруг - Брайън Остин Грийн.

От думите на актрисата става ясно, че синът й Ноа е започнал да носи рокли когато е бил още на 2 годинки. Към този момент момчето се интересувало от книги, написани от транссексуални. „Някои от книгите, които му купувам, са написани от транссексуални, а някои са само за това как се носят рокли, когато си момче. Няма нищо общо със сексуалността“, добави актрисата.

„Като майка на Ноа ми е трудно и знам, че всичко, което се случва е с причина. Възхищам се за смелостта му.”, категорична е Фокс.



За Меган Фокс е ясно, че не може да промени мнението на околните и техните реакции. Това е една от причините, поради които тя не желае да публикува снимки на Ноа или неговите братя. "Знаят, че родителите им са известни, но нищо повече от това. Още като много малки исках да ги предпазя по всякакъв начин, особено от нещата в интернет. Засега сме свършили чудесна работа за запазване на невинността им, но знам, че не мога да ги защитавам винаги.", казва Меган.

За 9-годишния си син, актрисата споделя още, че е много талантлив и има око за стил, като понякога дори рисува и съставя различни тоалети. Той дори й помага за избора на част от роклите, които носи на светски събития.

Половата принадлежност на децата на Меган и Брайън не се обсъжда за първи път, но родителите винаги досега са заставали зад решенията на синовете си. Бащата Брайън също е споделял своята подкрепа относно решението на Ноа да носи рокли. „Чувал съм, че някои хора критикуват този начин на обличане. На тях мога само да им кажа, че не ми пука. Ако има нещо, което той иска да носи, ще го носи“, категоричен бе актьорът.