На хокеен мач в Канада Меган Маркъл показа ново бижу, гривна с „око“, която е предназначена да предпази собственика си от „лоша енергия“ и зло око. Много хора носят подобни бижута, но гривната на херцогинята на Съсекс се различава по цена. Това е от любимата й дизайнерка на бижута Лорейн Шварц. И струва 13 хиляди долара.

Меган се присъедини към съпруга си, принц Хари, на хокеен мач между Ванкувър Кенъкс и Сан Хосе Шаркс в Канада в понеделник вечер.

Гривна Меган МаркълЦял екран
Меган Маркъл с нова гривна Снимка: Getty Images

Посещението на херцога и херцогинята на Съсекс в Канада е особено важно, тъй като се съсредоточава около предстоящите игри Invictus, планирани да се проведат във Ванкувър и Уислър през 2025 г.

Усъвършенствайки небрежния си стил на обличане, 42-годишната Меган изглеждаше безупречно и внимателните фенове забелязаха ново бижу на китката й: гривна от дизайнера Лорейн Шварц с „око“ и диаманти, която трябва да предпазва от злото око, пише Hello Magazine.

Общо Меган носеше бижута на стойност над 80 000 долара, включително от известни марки като Cartier, без да се брои искрящият й годежен пръстен за 150 000 долара.

Но новата гривна е особено интересна, защото явно се е появила в кутията на херцогинята наскоро.

Деликатното парче, което се продава на дребно за 13 000 долара, никога не е било виждано на Меган досега, въпреки нейната склонност към символични бижута и духовност. Според създателя му се смята, че предпазва хората от завистта на другите.

Гривна Меган МаркълЦял екран
Гривната на Меган Маркъл Снимка: Лорейн Шварц

Такива амулети са известни от древни времена. Носенето на амулет за зло око може да бъде начин да се предпазите от лоши поличби и лош късмет.

Меган не е единствената кралска особа, която носи подобен амулет. И това не е първият път, когато тя си слага подобен амулет.

Още през 2020 г. бившата актриса от Suits привлече вниманието на кралските фенове, когато представи висулката против зли очи Edge of Ember, за която се казва, че „защитава своя носител от негативни влияния“.