Бодигардовете на принц Хари и Меган Маркъл бяха обвинени в грубо игнориране на възрастен съсед, след като се преместиха в имението им в Монтесито, Калифорния през 2020 г. 

Ветеранът от американския флот Франк Макджинити, 88-годишен, който живее близо до херцога и херцогинята на Съсекс, твърди, че е отишъл до къщата им малко след като са се преместили, за да раздаде някои от филмите, които е направил за историята на района, пише PageSix.

Той си припомни това в главата от мемоарите си „Махни се от улицата“.

"Имам голяма къща до имота на Хари и Меган. Живея в къща за гости и наемам основната къща в Airbnb", каза той. "Хари и Меган живеят в стария имот на Маккормик и отидох до портата им с филми на CD, но те не се интересуваха."

Меган Маркъл и принц Харицял екран
Меган Маркъл и принц Хари Снимка: Getty

Макджинити заяви, че бодигардът на двойката му отказал.

„Човекът на портата ми отказа и не взе касетата, просто каза, че не се интересуват. Опитах се да бъда приятелски настроен и съседски“, каза той.

Херцогът и херцогинята на Съсекс се нанесоха в имота през юли 2020 г. с четиригодишния си син принц Арчи. Две години по-късно двойката има дъщеря, принцеса Лилибет. Двойката плати 14 650 000 долара за къщата с площ от 18 000 квадратни метра, която включва розови градини, вековни маслинови дървета, тенис корт, чайна, къща за деца и басейн, според съобщения в чуждестранни медии. На място има и вила за гости с две спални.