Меган Маркъл, на церемония по награждаването след благотворителен мач по поло в Маями, помоли жена да не позира до принц Хари, когато му връчи трофея, и този момент беше уловен на камери не само от зрители, но и от Netflix филмов екип, който събира материал за предстоящ спортен проект Duke of Sussex за стрийминг услугата.

Според Daily Mail съпругата на принц Хари се качила на сцената, за да връчи наградата, и докато се приготвяла да позират за обща снимка, друга жена се приближила до тях и пожелала да застане от другата страна на Маркъл, до принц Хари.

Меган й обяснила за няколко секунди, че не трябва да стои там, където е сега, и я помолила да се премести на друго място. В крайна сметка жената направила това, което я помолили. След което Меган Маркъл беше видяна страстно да целува съпруга си.

Хари се изправи срещу стария си приятел Начо Фигерас в поло. По-късно семейство Съсекс позира с Начо, наричан "Дейвид Бекъм на полото", и съпругата му Делфин Блакие.

"Той изглеждаше като типичен нетуъркър - ръкуваше се, усмихваше се за снимки. Изглеждаше в стихията си", каза един зрител.

В момента Меган и Хари работят по два проекта за Netflix като част от настоящата им сделка за 100 милиона долара с стрийминг гиганта. Маркъл ще се съсредоточи върху лайфстайл теми като градинарство и готвене, докато Хари ще се потопи в елитния свят на професионалното поло.