Меган Маркъл се подигра със запознаването си с покойната кралица Елизабет II, пише Mint. В противоречивата документална поредица на Netflix снахата на крал Чарлз III си спомни как трябвало да направи реверанс при срещата с покойния монарх, което я накара да има забавна реакция.

„[Хари] казва: „Баба ми е тук, ще се срещнем с нея след църквата. Знаеш как да направиш реверанс, нали?" И си помислих, че е шега! Сега започвам да разбирам, че това [реверансът] е страхотно нещо. Искам да кажа, че американците ще разберат това... Ние имаме Medieval Times Dinner and Tournament. Това беше същото", каза съпругата на херцога на Съсекс, сравнявайки кралския етикет с правилата на американски ресторант.

Междувременно принц Хари мълчеше и изглеждаше неловко в кадър.

 

Елизабет II почина на 8 септември 2022 г. в замъка Балморал в Шотландия. В деня на смъртта й почти всички близки членове на кралското семейство се събраха в имението. Този ден обаче Меган Маркъл и принц Хари ги нямаше.

Скандалната поредица на херцозите на Съсекс вече нашумя в мрежата. От първите минути на филма двойката беше обвинена в лъжа, тъй като казаха, че британските кралски особи отказват да коментират съдържанието на сериала. Въпреки това, според Бъкингамския дворец, те дори не са били попитани за това.

Меган Маркъл, принц Хари и кралица Елизабет IIцял екран
Меган Маркъл, принц Хари и кралица Елизабет II Снимка: Getty Images
 
Превод: GlasNews