Меган Маркъл даде откровено интервю и участва във фотосесия за Variety. В интервюто тя отбеляза, че сега е в траур за кралица Елизабет, на чието погребение все пак отиде, въпреки факта, че имаше слухове, че това няма да се случи.

Заснемането на фотосесията се проведе в Rancho San Isidro в Монтесито, Калифорния. Именно в Монтесито сега живеят херцозите на Съсекс, след като закупиха имение за 14 милиона долара.

Меган Маркъл, интервю с Меган Маркъл, Меган Маркъл в САЩ, нови снимки на Меган Маркъл, принц ХариЦял екран
Меган Маркъл на корицата на Variety Снимка: Variety

Журналистът отбелязва, че Сан Исидро е луксозен курорт с бунгала, сгушени в склона с изглед към тихоокеанското крайбрежие. Това е сигурно място, където богатите местни жители и посетителите от Лос Анджелис получават най-доброто обслужване.

Не е изненадващо, че такова място е избрано за заснемане. Журналистът определя Меган като "скучна американска майка". Меган говори колко много обича да гледа Jeopardy! и да се сгуши в леглото с чаша вино.

Тя казва, че обича детски стихчета за динозаври заради децата си и обожава парчетата на Бионсе.

А когато я попитаха какво иска от живота, Меган каза: „Радост. Наистина е. Всичко, за което можем да работим за себе си, нашите приятели, нашите деца, тези около нас – това би било толкова хубаво. И тогава изпитваме радост." 

Меган каза, че дългото управление на кралицата е било „ярък пример“ за женско лидерство.

Тя отбеляза, че е много горда да се срещне с кралицата и се чувства щастлива, защото е успяла да установи "топли отношения с матриарха на семейството".

Но сега със съпруга й, принц Хари, те са пълни с енергия и вдъхновени от всичко, за което са копнеели.

„Също така сме фокусирани върху нашата фондация. Голяма част от нашата работа има филантропско пространство“, каза Меган.

Тя подчерта, че в подкаста си „Архетипи“ изследва нюанси в отношението към жените. И тъй като не е журналист, тя иска да получи откритост от тях и да научи нещо.

Меган Маркъл, интервю с Меган Маркъл, Меган Маркъл в САЩ, нови снимки на Меган Маркъл, принц ХариЦял екран
Меган Маркъл Снимка: Variety

Говорейки за проекта си за Netflix, чието пускане беше отложено за неопределено време, Меган споменава режисьорката Лиз Гарбъс.

„Хубаво е да мога да поверя историята си на някого – опитен режисьор, на чиято работа отдавна се възхищавам – дори ако това означава, че може да не е начинът, по който бихме я разказали. Но ние не разказваме това. Ние поверяваме нашата история на някой друг и това означава, че ще мине през неговия обектив“, казва Меган, като отбелязва, че принц Хари никога не е работил в шоубизнеса, така че е много заинтересован.

Говорейки в последния подкаст на Archetypes, Меган разкри, че е била нервна от разговора с Парис Хилтън и спомена, че като нея тя не е родена красива.

На уточняващия въпрос на журналиста: „Не е ли израснала красива?“ Меган каза, че е израснала умна.

Тя отбеляза, че Холивуд се е променил много, откакто тя е част от филмовата индустрия. Припомняме, че тя спря да се снима в сериала „Форсмажор“ през 2018 г., когато вече беше сгодена за принца.

Но тя няма да се върне към актьорството. Въпреки това тя предполага, че децата й може да работят в развлекателната индустрия, когато пораснат.

Когато станете родител, искрено искате децата ви да намерят нещо, което им носи пълна радост. Но искам те да могат сами да си проправят път. Ако е развлекателната индустрия, чудесно. И пак успех. Има толкова много хора, които ще говорят за това, което отвори врати за децата ми. Но това, както и преди, изисква талант и много смелост. Ние създаваме многостранни, интересни, мили, креативни хора. Ето кои са нашите деца“, каза Меган.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

А на въпрос дали разбира, че след като стана публична личност, тя самата един ден ще стане героинята на филма и ще бъде изиграна от друга актриса, Меган отговори, че не е мислила за това.

„Странно е. Трябва да се отделите. Всеки, който говори за мен или избира актьор, който да ме изиграе, ще бъде моя карикатура, създадена за бизнес, който прави на хората много пари. След като можете да отделите това, това е много по-лесно ще кажеш: „Добре. Наистина няма нищо общо с мен", каза Меган Маркъл. И след като помисли, добави, че може да посъветва актрисата, която някой ден ще я играе, да бъде мека, закачлива и комична. И просто ще се обади на нейния прототип, за да се консултира.

В края на интервюто херцогинята на Съсекс разказа за ежедневието си. Тя и Хари работят от вкъщи, прекарват много време с децата си и винаги закусват заедно. И те рядко отиват в Лос Анджелис от Монтесито, защото отнема повече от два часа, за да стигнат до града.

Превод: GlasNews