Меган Маркъл снима ново готварско шоу на Netflix, за да сподели „радостите от готвенето, градинарството, забавлението и приятелството“. Феновете очакваха тя да снима шоуто в собствената си кухня в луксозното си имение за 14 милиона долара в Монтесито, луксозно предградие на Санта Барбара, Калифорния. Но Меган ще използва кухнята на своите съседи милионери. 

Ексклузивни снимки показват екипи и палатки, разположени по алеята на имота за 5 милиона долара, докато започват снимките, пише Daily Mail. И това не е домът на Меган и принц Хари. Това е имението на нейните съседи - милионерите филантропи Том и Шери Сипола.

Снимките за шоуто на Меган започнаха броени дни след като тя внимателно номерира петдесет буркана домашно сладко от ягоди и ги изпрати на влиятелните си приятели.

Том и Шери Сипола предоставиха на Меган своя дом, за да бъде домакин на нейното готварско шоу. Двойката е неразделна част от обществения живот на Монтесито и щедри дарители на няколко благотворителни организации.

75-годишният Том и 69-годишната Шери, родители на две пораснали деца, притежават портфолио от недвижими имоти на стойност над 20 милиона долара, включително две дузини сгради в окръг Лос Анджелис и Санта Барбара. Двойката също така управлява физиотерапевтична практика, която генерира повече от 1,3 милиона долара продажби миналата година.

Двойката отказа да говори с репортери. Но те често провеждат набирания на средства в дома си и медиите знаят, че шоуто на Меган ще бъде заснето в красива кухня с френски врати, отварящи се към вътрешен двор, с изглед към поляната и планината, с мраморни плотове и огромна гама от скъпата марка Thermador.

Меган обяви новия си бизнес, American Riviera Orchard, с клип, на който готви и позира във вечерна рокля. За да се подготви за снимките, тя отиде в цветарски магазин на 10 минути извън Монтесито в крайбрежния калифорнийски град Карпинтерия.

сладко от ягоди, меган маркълЦял екран
Сладко от ягоди от Меган Маркъл 

В очевиден опит да надмине марките на Марта Стюарт и Гуинет Полтроу, Меган ще продава всичко - от градински мистрии до кърпи за чай, ароматизирани свещи, козметика, грижа за кожата и шампоан за домашни любимци.