Преди Джъстин Тимбърлейк да дойде на себе си след неприятностите, които му донесоха мемоарите на Бритни Спиърс, бившият британски модел на Playboy, 49-годишната Зоуи Грегъри, избухна в спомени. Тя каза в ексклузивно интервю за Daily Mail, че е убедила артиста да свали дрехите си и да прекара страстна нощ в имението на Хю Хефнър, когато той излизаше с Камерън Диас.

Според нея Джъстин е изневерявал на Камерън с нея в ранните етапи на романса им, когато Зоуи е била зайче на Playboy.

Първоначално Тимбърлейк пренебрегнал вниманието на момичето, заявявайки, че се среща с актрисата. Но когато Зоуи отвърнала, че Камерън не е в имението, той се съгласил да се съблече и да скочи в закрития басейн.

„Той не искаше да изглежда като слабичък. И двамата влязохме в пещерата, и двамата свалихме цялата си екипировка – чак до шортите му – и накрая се забавлявахме. Не съм правила секс с него, но ние се любувахме и целувахме", спомня си тя.

Хю Хефнър Джъстин ТимбърлейкЦял екран
Парти в имението на Хю Хефнър Снимка: Зоуи Грегъри

Рекламирайки новата си книга From Britain to Bunny, издадена миналия месец, Грегъри казва, че поп звездата не е могла да устои на нейните ухажвания. Зоуи се раздели с Хефнър през 2004 г. и му изневери повече от веднъж през трите години на връзката им.

„Те даваха под наем задната част на имението за събития около три пъти месечно. Беше страхотно, защото имаше толкова много суперзвезди на събитието – Никълъс Кейдж и Еминем – срещнах ги всички. Не ни беше позволено да ходим на тези партита, но аз и две момичета се промъквахме там, когато Хеф се канеше да спи. Просто трябваше да държим под око пазачите, защото някои от тях щяха да го уведомят.

Ако той разбереше, можеше да се надяваш на прошка. Но ако го удариш повече от три пъти, той ще те изхвърли от къщата, така че трябва да внимаваш“, каза бившият модел.

Аферата й с Джъстин продължила не повече от пет минути, след което двамата напуснали басейна, облекли се и избягали.

Зоуи Грегъри, моделЦял екран
Зоуи Грегъри Снимка: Getty

„Честно казано, просто исках да го зачеркна от списъка си. Бяха буквално пет минути и доколкото си спомням, беше прилично. Но бях толкова уплашена да не ме хванат, че не можех да продължа твърде дълго", завърши тя.