57-годишната английска актриса и модел Елизабет Хърли коментира спекулациите в мрежата, че принц Хари уж е загубил девствеността си с нея, пише TMZ.

"Не аз. Не съм виновна. Ха! Не аз. Абсолютно не", каза звездата.

Вълна от спекулации в мрежата започна, след като откъс от мемоарите на принц Хари "Spare" беше публикуван публично. Херцогът на Съсекс призна, че е загубил девствеността си с „красива пораснала жена в провинцията“. В този момент синът на крал Чарлз III е все още тийнейджър.

След това интернет веднага заподозря, че тази жена може да бъде Елизабет Хърли.

Елизабет Хърлицял екран
Елизабет Хърли Снимка: Instagram/Елизабет Хърли

В скандалните мемоари принц Хари ще говори за своето детство, младост, смъртта на майка си и преместването си в Съединените щати през 2020 г. Тогава херцозите на Съсекс, уморени от прекомерното внимание на пресата, решиха да се откажат от кралското си семейство и напускат Европа.

Първоначално двойката живееше в Канада, но дори и там папараците представляваха опасност за херцозите. Най-накрая се установиха в Монтесито, Калифорния.

Принц Хари и Меган Маркълцял екран
Принц Хари и Меган Маркъл Снимка: Getty Images

Наскоро излезе скандалният документален филм "Хари и Меган", в който двойката разкри нови подробности от живота си в Бъкингамския дворец и обвини британския таблоид в спонтанния аборт на Меган Маркъл през 2020 г.

Превод:  GlasNews