Животът на моделите за мнозина прилича на приказка: вниманието на мъжете, модни ревюта, море от скъпи и красиви дрехи, пари, слава и всичко, което искате. Но всичко си има обратна страна. В нашия материал - модели, които бяха буквално погубени от красотата си.

Ребека Ландрит

Тази красавица се казва Ребека Ландрит, кариерата й върви нагоре въпреки възрастта. Първо, титлата "Мис Манхатън", а освен това и "Лейди Либърти", сякаш достигна такива висоти, за които други модели не можеха да мечтаят. Уви, съдбата реши друго: когато Ребека беше на 47 години, тя беше намерена мъртва в Пенсилвания. Красавицата е простреляна с пистолет.

Модели, съсипани от красотата си
 

Според резултатите от разследването за убийството е заподозрян 28-годишен шофьор на камион. Тялото в близост до магистралата е намерено от служител на транспортното управление на региона. Жертвата е разпозната само по пръстови отпечатъци върху намерените у нея касови бележки.

Модели, съсипани от красотата си
 

Жана Рассказова

Не се знае много за тази красота: момичето е на 29 години, родено е в Киев и редовно се изявява като диджей, участва като модел в различни фотосесии, включително Playboy и FHM.

Модели, съсипани от красотата си
 

Трагедията се случи през 2019 г.: на 11 август момичето се почувствало зле и внезапно загубило съзнание. Хората наоколо побързали да извикат линейка, но пристигналите лекари констатирали смъртта му. Според една от версиите причината за преждевременната смърт на момичето е употребата на незаконни вещества. Близки обаче отричат ​​моделката някога да е употребявала наркотици. Органите на реда разследват инцидента.

Модели, съсипани от красотата си
 

Фатими Давила

Фатими беше смятана за един от най-красивите латиноамерикански модели. Момичето е намерено мъртво в хотел в Мексико сити. Може би красавицата е била жертва на една от мексиканските организирани престъпни групи.

Модели, съсипани от красотата си