Бившият модел на Playboy Нанет Хамънд пое работа в Uber и се смята за най-горещия шофьор. Тя сподели впечатленията си пред Daily Star.

48-годишната Нанет Хамънд шест пъти красеше корицата на известното списание Playboy и похарчи около 440 000 долара за пластични операции, но остана без нищо след развода с богатия си съпруг. За да изкарва прехраната си, жената си намери работа като таксиметров шофьор на Uber, наемайки любимата си кола Tesla в Съединените щати.

Според Нанет Хамънд тя е доволна от новата си работа, тъй като носи достатъчно пари, без да налага какъвто и да е график. Освен това бившият модел може да общува с интересни хора, да създава нови запознанства и да ги зарадва с външния си вид.

Нанет Хамъндцял екран
Нанет Хамънд с Tesla Снимка: Daily Star

„Обичам да шофирам и нека ви кажа, че е забавно. Всички, които срещнах, казаха същото: никога не са виждали толкова готин шофьор на Uber“, каза Нанет Хамънд. "Когато се изправя и се усмихвам с перленобелите си зъби, те просто изненадват пътниците. Хубаво е да си най-готиният шофьор на Uber в света."

Според нея Uber плаща добри пари и през седмицата на работа тя не е имала никакви проблеми. Всички пътници били мили и дружелюбни и давали добри съвети. Един ден група жени дори поканили Нанет на вечеря, за да се опознаят по-добре и да поговорят. Бившата звезда на Playboy призова момичетата да не се страхуват да търсят работа в области, където сега доминират мъжете.

Нанет Хамъндцял екран
Нанет Хамънд с Tesla Снимка: Daily Star

„Tesla произвежда автомобили от различни класове и те трябва да направят клас B за Барби“, добави тя в интервю с репортери.

Превод: GlasNews