Кевин Костнър постигна своето, бившата му съпруга Кристин Баумгартнер напусна семейния дом на стойност 145 милиона долара, както и дома на прислугата, откъдето беше изгонена миналата седмица. Сега тя наема къща в Санта Барбара. 

Костнър и неговите адвокати й наредиха да освободи имота в съда миналия месец. Но Кристин се съпротивляваше до последно, отбелязвайки, че намирането на подходящо жилище не е толкова лесно, пише Daily Mail.

Но сега тя е наела къща в Санта Барбара, на 10 мили от бившия й дом, за 35 000 долара на месец.


Новият дом на Кристин Баумгартнер

Новият дом на Кристин има четири спални и четири бани, както и удобства като плувен басейн, огнище и зона за барбекю. Луксозната къща е заобиколена от зелени храсти и се намира в престижен калифорнийски район.

След като се изнесе от основния си дом на 28 юли, вътрешен човек разкри, че майката на три деца е отседнала „в по-малка къща“ в имота, където са живеели слугите.

Но Кевин Костнър поиска тя да освободи територията. Така че жената трябваше набързо да търси нов дом. Тя е намерила дом близо до бившия си дом, за да бъде с трите си деца на Костнър, Кайдън, 16, Хейс, 14 и Грейс, 13, които ще „се върнат на училище през есента с приятелите си“ през следващите месеци.

Баумгартнер, дизайнерът на чанти, "се опитва да поддържа нещата възможно най-нормални" в бурен период за семейството, каза източникът.

Баумгартнер, която подаде молба за развод със звездата от "Йелоустоун" през май, се оплака, че трудно намира подходящо жилище в района.

Откакто започна производството, разводът далеч не беше приятелски, като Костнър твърди, че бившата му отказала да напусне имението, въпреки че той й е дал 1,45 милиона долара за ново жилище. Кристин твърдеше, че актьорът се опитва да направи нея и децата им "бездомни".

Драмата се връща няколко седмици назад, когато Костнър я помоли да напусне къщата, след което фокусът беше върху това, което планира да вземе със себе си, когато напусне.

"Той иска да я унижи. Не става въпрос за къщата, а за това да превърне живота на Кристин в истински ад заради развода", каза близък до нея.

Според съобщение на ET Баумгартнер е споделила нови правни документи, в които ще покаже PDF снимки на адвокатите на Кевин на това, което планира да вземе от имението на съпруга си.

Миналия месец съдия постанови, че тя трябва да се консултира с Кевин, преди да вземе каквато и да е собственост от имението. Беше й забранено да носи със себе си произведения на изкуството, мебели, обзавеждане или домакински уреди без неговото изрично съгласие.

Това се случи, след като той я обвини, че е ограбила къщата, в която са живели преди това.

Чрез адвоката си звездата от "Бодигард" обвини бившата си жена, че е взела нещата му "без негово знание или съгласие".

По-рано Баумгартнер написа в съдебни документи, че се е колебала да напусне дома си без план и финансиране, дори само заради децата си, които не иска да принуждава да мести многократно.

Тя твърди, че Кевин Костнър е искал тя да наеме къща без финансов план. "Трябва обаче да помисля за нашите три деца. Противно е на техните интереси да вземам наем, който не мога да си позволя, особено след като това ще доведе до много премествания. Моята цел беше и остава да поддържам възможно най-голяма стабилност за нашите деца, което включва наличието на правилните ресурси и план“, каза Кристин.

Адвокатите на Кевин Костнър обвиниха Кристин Баумгартнер, че си е купила скъпа кола, преди да подаде молба за развод, а също така твърдят, че е планирала всичко предварително.